بلح الشام زى ما الكتاب ماقال مقرمشه وتجنن

السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه كلنا بنحبها كبار وصغار وبنشتريها من براا ..
بلح الشام ياجماعة زى الكتاب ماقال ..
 طعمه جميل ومفيهوش اى زفاره والبيض اصلا مش باين فيه وكله هيطلع معاكى لون واحد بالشكل دا
الطريقة :
مواضييع تهمك :
جلاش صوابع محشى كنافة طعمه وهم
باستافلور بالشيكولاتة والمربى جديده وجميله
مواضييع تهمك :
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
خليه نحل بصوص الجبنه والزعتر حكايه
الاول اعمل الشربات واسيبه يبرد
كوبايتين سكر على كوبايه ميا وعصرة نص لمونه وربع كوباية عسل جلكوز او نحل ولو مفيش مش مشكله يغلو 5 دقايق واطفى عليه
بعد كده العجينه
كوبايه مايه وربع كوباية زيت ومعلقة ك سكر ومعلقة ص فانليا
ع النار تغلى انزل بكوبايه دقيق و3 معالق ك سميد ومعلقه ك نشا ومعلقة ك كاستر أكون خلطاهم كويس قبل مااحطهم ف الميا المغليه واقلب تقليبه بسرعه يختفى كل الدقيق وانزله من ع النار بسرعه واسيبه يهدى برد معاكى كنت كسره بيضتين ف مج عليهم معلقه خل صغيره وقلبتهم كويس
ونزلت بيهم ع العجينه وافضلى اعجنى كويس لحد ما البيض يختفى والعجينه تلم معاكى وتسيب من ايدك
احطه ف كيس الحلوانى واقطع المقاس اللى يعحبك واقص بمقص مدهون زيت وف صنيه فيها زيت غزيز بارد خلصتى ولعى النار ع الهادى اول ماينشف قلبى كله ياخد لون واحد طلعيه ع الشربات البارد وسبيه شويه يشرب وطلعيه ف مصفى يصفى الشربات الزياده ..
الف هناا ..

تعليقات