طريقة عمل السمك السنجارى فى الفرن العزومة فاطمة ابو حاتى

 


السلام عليكم ..

النهارده جايبالكم وصفه سهله اوى هتعجبكم ..

سمك سنجارى :

جبت سمك بورى وفتحته من الضهر وتبلته بتوم وفلفل اخضر وبهارات وسبته ساعتين ف التتبيله

الحشو بصل وفلفل أخضر وطماطم مبشورة وفصين توم وجزر مبشور وياسلام بقى لو فلفل شطة كان مخلى طعمه حكاية وحطيت عليهم

مواضييع تهمك :


 توابل وكسبرة ناشفة لو فيه زعتر نحط حبة وشوحتهم شوية ع البوتجاز بس مش كتير وبعدين جبت السمك وحطيت فويل تحتيه كدا

 زى الصورة ودهنته زيت زيتون والصاج دهنته زيت هو كمان وبعدين حشيت السمك بالخلطة اللى عملتها وحطيت ع وشه صلصلة

 خفيف ورشة زعتر وكسبرة ع الوش وزيت ع الوش خفيف وليمون ودخلته الفرن ولما استوى حطيته ع الشواية ياخد لون  وبس

 كدا  جربوه مش هتندموا 

الف هنااا ..

تعليقات