السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه سهله اوى هتعجبكم ..
سمك سنجارى :
جبت سمك بورى وفتحته من الضهر وتبلته بتوم وفلفل اخضر وبهارات وسبته ساعتين ف التتبيله
الحشو بصل وفلفل أخضر وطماطم مبشورة وفصين توم وجزر مبشور وياسلام بقى لو فلفل شطة كان مخلى طعمه حكاية وحطيت عليهم
مواضييع تهمك :
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
توابل وكسبرة ناشفة لو فيه زعتر نحط حبة وشوحتهم شوية ع البوتجاز بس مش كتير وبعدين جبت السمك وحطيت فويل تحتيه كدا
زى الصورة ودهنته زيت زيتون والصاج دهنته زيت هو كمان وبعدين حشيت السمك بالخلطة اللى عملتها وحطيت ع وشه صلصلة
خفيف ورشة زعتر وكسبرة ع الوش وزيت ع الوش خفيف وليمون ودخلته الفرن ولما استوى حطيته ع الشواية ياخد لون وبس
كدا جربوه مش هتندموا
الف هنااا ..
تعليقات
إرسال تعليق