السلام عليكم ..
النهاردة جايبالكم وصفة انما ايه حلوة اوى وسهلة وكلنا بنحبها كبار وصغار ..
فرخه مشويه في الفرن حاجه كده تحفه وسهله جدا
الطريقه : بجيب الفرخه اغسلها كويس جدا وبعدين اصفيها من اي ميه كويس واجيب حوالي ٤ بصلات ابشرهم واحط عليهم ملح وفلفل اسود واخد جزء من البصل ده اعصره عشان اخد الميه بتاعته وابتدي احط الميه تحت الجلد بالراحه بدون ما تقطعي الجلد وتتبلي الفرخه كويس بملح وفلفل اسود وتبتدي تحشي الفرخه بالبصل من جوا وتحطي ورقتين لورا وعلي فرن متسخن
مواضييع تهمك :
باستافلور بالشيكولاتة والمربى جديده وجميله
مواضييع تهمك :
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
وحطي الفرخه في صنيه بدون أي دهون بعد كده عشان الوش يطلع شكله حلو كده لما الفرخه تكون شبه استوت كده باخد من الدهون اللي بتنزل منها وادهن وش الفرخه واشغل الشوايه وتدهني كذا مره والف هنا وشفا
النهاردة جايبالكم وصفة انما ايه حلوة اوى وسهلة وكلنا بنحبها كبار وصغار ..
فرخه مشويه في الفرن حاجه كده تحفه وسهله جدا
الطريقه : بجيب الفرخه اغسلها كويس جدا وبعدين اصفيها من اي ميه كويس واجيب حوالي ٤ بصلات ابشرهم واحط عليهم ملح وفلفل اسود واخد جزء من البصل ده اعصره عشان اخد الميه بتاعته وابتدي احط الميه تحت الجلد بالراحه بدون ما تقطعي الجلد وتتبلي الفرخه كويس بملح وفلفل اسود وتبتدي تحشي الفرخه بالبصل من جوا وتحطي ورقتين لورا وعلي فرن متسخن
مواضييع تهمك :
باستافلور بالشيكولاتة والمربى جديده وجميله
مواضييع تهمك :
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
وحطي الفرخه في صنيه بدون أي دهون بعد كده عشان الوش يطلع شكله حلو كده لما الفرخه تكون شبه استوت كده باخد من الدهون اللي بتنزل منها وادهن وش الفرخه واشغل الشوايه وتدهني كذا مره والف هنا وشفا
تعليقات
إرسال تعليق