السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه انما ايه حلوة اوى وكلنا بنحبها كبار وصغار ..
بوريك بالجبنه زى بتاع الافران
المقادير
كيلو دقيق-2كوب زبادى - ربع كوب زيت
3معالق لبن بودره
مواضييع تهمك :
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
معلقه كبيره خميره -م ك سكر -م ك بيكنج بودر -م ك صلصه -رشة ملح - ماء دافى للعجن
نضيف الخميره والسكر فى ربع كوب ماء دافى ونسيبها شويه وبعدين نحط المواد الجافه على بعض دقيق ملح والبيكنج بودر وبعدين الزبادى والصلصه ونخلط ونضيف عليهم الخميره وبعدين الميه ونعجن لحد مالعجينه تكون طريه معاكى ونسيبها تخمر ساعه الا ربع تقريبا
نقطع العجينه ل3 كور كبيره ونفردها ونقطعها بكوبايه ونحشيها الحشوة اللى تعجبك جبنه او شكولاته اللى يعجبك ونرصها فالصاج او الصينيه وبعدين ندهن الوش بمعلقتين لبن بودره وعليها رشة سكر فمعلقتين ميه وندوبهم كويس ونرش بقا السمسم او حبة البركه ونسيبها تخمر تانى وبعدين عالفرن وبالهنا والشفا ..
النهارده جايبالكم وصفه انما ايه حلوة اوى وكلنا بنحبها كبار وصغار ..
بوريك بالجبنه زى بتاع الافران
المقادير
كيلو دقيق-2كوب زبادى - ربع كوب زيت
3معالق لبن بودره
مواضييع تهمك :
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
معلقه كبيره خميره -م ك سكر -م ك بيكنج بودر -م ك صلصه -رشة ملح - ماء دافى للعجن
نضيف الخميره والسكر فى ربع كوب ماء دافى ونسيبها شويه وبعدين نحط المواد الجافه على بعض دقيق ملح والبيكنج بودر وبعدين الزبادى والصلصه ونخلط ونضيف عليهم الخميره وبعدين الميه ونعجن لحد مالعجينه تكون طريه معاكى ونسيبها تخمر ساعه الا ربع تقريبا
نقطع العجينه ل3 كور كبيره ونفردها ونقطعها بكوبايه ونحشيها الحشوة اللى تعجبك جبنه او شكولاته اللى يعجبك ونرصها فالصاج او الصينيه وبعدين ندهن الوش بمعلقتين لبن بودره وعليها رشة سكر فمعلقتين ميه وندوبهم كويس ونرش بقا السمسم او حبة البركه ونسيبها تخمر تانى وبعدين عالفرن وبالهنا والشفا ..
تصفح منتجاتنا واحصل علي افضل العروض
ردحذفhttps://www.facebook.com/Saflon-Egypt-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D9%84%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%B1-103689665013472/