طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومة والبشاميل تجنن

السلام عليكم ..
النهاردة جايبالكم وصفه حلوه اوى هتعجبكم
صينية بطاطس بيورية باللحمة المفرومة

الطريقة:
بطاطس مقشرة ومقطعة مكعبات نسلقها في مياه سخنة بتغلي لحد ما تستوي ونصفيها ونهرسها كويس جدا ولازم وهي سخنة نشتغل فيها ونحط الزبدة يعني علي كيلو ونص البطاطس بنحط نصف كوب زبدة وكوب لبن ونصف كوب جبنة موزاريلا وملح ورشة فلفل أسود

مواضييع تهمك :
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
بنحط طبقة من البطاطس تحت وعليها لحمة مفرومة متعصجة وعليها الطبقة التانية ونفردها كويس واللي يخلي لونها كدة بنحط لبن فوق الوش وندخلها الفرن لحد ما تحمر وبالهنا والشفا

تعليقات

  1. لعمل احلي الاكلات تصفح افضل اواني الطبخ
    https://www.facebook.com/Saflon-Egypt-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D9%84%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%B1-103689665013472/

    ردحذف

إرسال تعليق