طريقة عمل النجرسكو بالفراخ فاطمة ابو حاتى


 السلام عليكم ..

النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها ومنقدرش نستغنى عنها ..

طريقة عمل النجرسكو :

هنجيب نص كيلو بانيه مقطع مكعبات نغسله كويس ونقوم مشوحينه فى معلقتين زيت زيتون أما لونه يتغير وحمايته تنشف هنشيله وفى نفس الزيت هنشوح فلفل الوان وزيتون حلقات وبعد كده هنحط الفراخ مع الفلفل نشوحهم ونطفى ..

فى حله تانيه هنسلق المكرونه الشرائط أو اى نوع تحبيه وتسلقيه ٣/٤ سوا وتطفيه ..

هنعمل البشاميل بالطريقه العاديه وهنجيب طاجن بايركس ونحط فيه بشاميل وفوقه المكرونه والموتزريلا والفراخ ونحط طبقه بشاميل عليهم ونحط باقى المكرونه وبشاميل وموتزريلا وتدخلها الفرن لحد ما لونها يبقى قمر 

ممكن تتعمل بالفراخ أو السجق أو الخضروات 

الف هنا ..




تعليقات