طريقة عمل شاورما اللحمه فاطمة ابو حاتى


 السلام عليكم ..

النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها وبنطلبها من المطاعم ..

شاورما اللحمة :

المقادير :

نصف كيلو بفتيك مقطع شرايح رفيعة متبل قبلها عالاقل ساعتين ملعقتين كبار خل معلقتين  صغيرين ملح وفلفل وبهارات شاورما ورشة بصل باودر توم باودر 

بصلة مقطعة رفيع

ملعقة زيت  

ملعقة سمن بلدي لو تحبوا

نسخن الطاسة وننزل بالزيت والسمن ونصفى الشاورما من الماء تأخذ دقيقة عالنار العالية ثم نقوم بتقليبها بعد ان اخذت صدمة ونشوحها ثم نهدي النار مع وضع السائل اللي نزل من التتبيلة ونغطيها لمدة تلت ساعة ثم نتاكد من نضجها نرفعها ونضعها جانبا نضع البصل الشرايح في ملعقة زيت وفلفل الوان مقطع والطماطم اخر حاجة ثم نضع الشاورما ونقلب  حتى تتجانس المكونات ونغلق النار 

تقدم مع عيش فينو أو تورتيلا

ألف هنا ..

تعليقات