طريقة عمل الكبيبه الشامى الاقتصادية بالبرغل فاطمة ابو حاتى



 السلام عليكم ورحمه الله وبركاته..

النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها وبنشتربها من بره ..

الكبيبه الشامى بالبرغل :

المقادير والطريقة :

هنجيب 200 جرام برغل وننقعهم فى مائه لمده ساعتين فى مايه بارده وتلج ..

هنجيب ربع كيلو مفروم وبصره ونعملهم عصاج وميبقاش فيهم اى سوائل خالص ونضع شويه عين جمل مجروش وقرفه وتوابل معاهم ونقلبهم ...

بعدين هنجيب البرغل ونفرمه ناعم فى الكبه مع شويه لحمه مفرومه نايه ونفرمهم كويس ونتبلهم ملح وفلفل وبهارات 

هنجيب فنجان قهوه ونحط فيه استرتش وناهد من معجون البرغل ونعمله حفره ونحط الحشو ونقفله كويس ونبل أيدينا مائه بسيط وتساوى الكبيبه ولما تخلصى حطيها في الفريزر ساعتين وبعدها اقليها فى زيت غزير سخن وقدميها على فرشه بقدونس ..

الف هنا ..

تعليقات