طريقة واسرار المطاعم السمك المقلي المقرمش فاطمة ابو حاتى

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته..

النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها..

السمك المقلي المقرمش :

هنجيب السمك ونغسله تانى كويس جدا ..

هنحضر التتبيلة :

توم مفروم ومعلقه كمون ومعلقه ملح وعصير ليمونه ..

هنفرمهم ونتبل السمك كويس من جوه وبره ..

هنحضر الكوفر دقيق ومعلقه نشا ..

هنعفر السمك بالدقيق كويس وتغطيه كله بالدقيق ونسيبه 5 دقائق وبعدها نكرر تانى الدقيق ..

هنقلى فى زيت غزير سخن ..

ويقدم مع ارز وسلطه ..

ألف هنا ..
 

تعليقات