النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم مش كلنا يعرفها ..
الكبيبه الغمراوي :
الطريقه :
كيلو رز اغسله وتصفيه واسيبه ينشف شويه وانزل بيه في الكبه اطحنه بس مش لدرجة يبقى دقيق هنسيبه محبب شويه
نجيب ربطة بقدونس وربطة شبت وعودين كزبره ونقطعهم وعليهم بصله متقطعه متوسطه ومعلقة توم وننزل بيهم في الكبه ونفرمهم وعليهم معلقة ملح كبيره وفلفل اسود وكمون وكزبره ناشفه وننزل بيهم على الرز
ننزل بنص لحمه مفرومه في الكبه معاها فص توم ونص معلقة كربوناته وتضرب جامد لما تبقى زي الملبن
ونقلب كل ده على بعضه الخضار والرز واللحمه وبعدين ناخد جزء جزء نضربهم تاني في الكبه لفتين
ونسبها تهدي شويه في التلاجه وبعدين نعملها اقراص وبعدين نجيب شوربة سمينه زي شربة البط وننزل فيها بعصير طماطم تغلي انزلي باقراص الكبيبه في الشوربه وبعدين هتغلي السريه هتقل وطي عليها زي الرز تستوي على نار هاديه
ألف هنا ..
تعليقات
إرسال تعليق