السلام عليكم ورحمه الله وبركاته..
النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها كبار وصغار..
جمبرى كرسبى :
بسيبه بقشره و بعمل خلطة ( ملح و فلفل و كمون و دقيق و نصف ملعقة نشا و ملعقة ثوم مفروم و خل و كيس فيجيتار حار على بارد و شويه ميه ) واحطها على الجمبري و أقلبه فيها و أسيبها فى الثلاجة ساعة و بعدين أقليه فى زيت ساخن على نار متوسطة تحفة بيتاكل بالقشر مقرمش وجميل جدا
الأرز بالجمبري :
بتبل الجمبرى المتقشر بملح و فلفل و كمون و طماطم مبشورة وثوم مفروم
و أغمق بصلة فى زيت على النار و انزل عليها بالحبهان و المستكة تقلبتين أنزل بالجمبرى يتشوح كويس و ينزل ميته و يشربها أنزل بالميه تاخد غلوتين أنزل بالأرز بعدد اكواب الميه و نحط الملح و أغطى يتشرب أوطى النار و أضع الشياطة لغاية ما يستوى ..
ألف هنا ..
تعليقات
إرسال تعليق