السلام عليكم ورحمه الله وبركاته..
النهارده جايبالكم وصفة إنما ايه حلوة اوى وهتعجبكم كلنا بنحبها كبار وصغار..
جمبرى بتر فلاى :
هنفتح الجمبري من الظهر زي السمك السنجارى ونشيل كيس الرمل ونغسله كويس نتبله ملح وفلفل توم كمون لمون معلقة مسترده هنحط الجمبري في سيخ شيش عشان يحافظ على شكله نحط معلقة زبده وننزل بالجمبري دقيقة لكل جنب الصوص:
في طاسه على النار نحط٣معالق زبده فصين توم معلقة مسترده ملح وفلفل رشة كمون ٤معالق كريمة طبخ تغلى ننزل ب١/٢ كوب عصير برتقال ٣معالق ليمون بعد ما يغلوا نسبهم على النار خمس دقايق نحط الشبت نرفع الصوص من على النار ونقدم الجمبري وننزل عاليهم بصوص الزبده والليمون ..
ألف هنا..
تعليقات
إرسال تعليق