طريقة عمل دونر كباب تركى شاورما اللحم التركى فاطمة ابو حاتى


 السلام عليكم ورحمه الله وبركاته.. 

النهارده جايبالكم وصفه سهله وترندى جدا وكمان اقتصادية وتعجبكم ..

دونر كباب تركى(شاورما اللحم المفروم)

المقادير والطريقة:

نص كيلو لحم مفروم و٣ م ك زبادى وم ك زيت زيتون وم ص ملح وربع م ص من كل من قرفة وشطة وكمون وبصلة ص مبشورة وللتقديم ٢ بصل جوليان و٢ طماطم جوليان بدون القلب و٢ فلفل رومى جوليان و٣ م ك بقدونس مفروم 

خلطت كل المكونات ولفتها ببلاستيك فيلم وتفرز ليلة وتسوى فى فرن وتبرد وتقطع طرنشات ثم تقطيعة شاورما ونشوح الطماطم والفلفل والبصل ثم ضيفت اللحم عليها واخر حاجة نضيف البقدونس وتقدم بالف هنا مع بطاطس محمرة .. 

الف هنا ..

تعليقات