السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه سهله وحلوة اوى هتعجبكم ..
كيك الديسباستو :
المقادير
اولا مقادير طبقه الكيك
8 بيضات (لوبيض بلدي )لو عادي 6 لان حجم البلدي اصغر م المستورد
كوب الاربع سكر بودر منخول
ربع كوب كاكاو منخول
كوب وربع دقيق
معلق بيكنج بودر ممكن الاستغناء
نص فنجان زيت دره
الطريقه
اولا حاجه هنسخن الفرن ع 180
هنكون مجهزين قوالب الديسباستو وندهن زيت بسيط
ف المضرب هتحطي البيض والفانيليا والسكر وتضربهم كويس لحد مايكون قوامهم كريمي
بعدين تكوني مقلب الكاكاو والدقيق والبيكنج بودر وتقلبهم مع بعض والزيت وتنزلي شويه شويه وتقلبي بالراحه عشان الهواء مايخرج منها م فوق لتحت
وتوزيعي الكيك ف قوالب ويدخل الفرن
معلومه الكميه دي ((تعمل حاولي 5 قوالب ديسباستو كبير ))انتي بتحطي طبقه كيك صغير
تخرج م الفرن سيبها تبرد خالص تمام
مقادير الطبقه التانيه
كوب كريم شانته خام
كوب كريمه معده للخفق
سكر بودر
ربع كليو شكولاته خام مبشور
معلقيتن عسل جلوكوز
مواضييع تهمك :
مينى تارت بالنوتيلا والشيكولاته والكراميل
كب كنافه بالقشطه طعمها يجنن
كحك العيد الناعم اوى فاطمه ابو حاتى
كيكه الروانى طريه وهشه وجميله
كيك النوتيلا والشيكولاته وهم بجد
الطريقه
اولا حاجه هنحط الكريمه ع النار اول ماتسيح نحط الشكولاته ونقلبهم ونطفي النار وف المضرب هتحطي الكريم الشانته الخام واللبن الساقع والسكر البودر تضربهم كويس اولا ماتصبح كريم ضيفي عليه الشكولاته بس مش كلها خلي شويه ع جنب ومعلقيتن العسل واضربي وبعد كده وزعي ع الكيك
الطبقه الثالثه
هي الشكولاته اللي سيبنها ع جنب نوزعها كلها والتزين دا انتي وذوقك ..
الف هناا
النهارده جايبالكم وصفه سهله وحلوة اوى هتعجبكم ..
كيك الديسباستو :
المقادير
اولا مقادير طبقه الكيك
8 بيضات (لوبيض بلدي )لو عادي 6 لان حجم البلدي اصغر م المستورد
كوب الاربع سكر بودر منخول
ربع كوب كاكاو منخول
كوب وربع دقيق
معلق بيكنج بودر ممكن الاستغناء
نص فنجان زيت دره
الطريقه
اولا حاجه هنسخن الفرن ع 180
هنكون مجهزين قوالب الديسباستو وندهن زيت بسيط
ف المضرب هتحطي البيض والفانيليا والسكر وتضربهم كويس لحد مايكون قوامهم كريمي
بعدين تكوني مقلب الكاكاو والدقيق والبيكنج بودر وتقلبهم مع بعض والزيت وتنزلي شويه شويه وتقلبي بالراحه عشان الهواء مايخرج منها م فوق لتحت
وتوزيعي الكيك ف قوالب ويدخل الفرن
معلومه الكميه دي ((تعمل حاولي 5 قوالب ديسباستو كبير ))انتي بتحطي طبقه كيك صغير
تخرج م الفرن سيبها تبرد خالص تمام
مقادير الطبقه التانيه
كوب كريم شانته خام
كوب كريمه معده للخفق
سكر بودر
ربع كليو شكولاته خام مبشور
معلقيتن عسل جلوكوز
مواضييع تهمك :
مينى تارت بالنوتيلا والشيكولاته والكراميل
كب كنافه بالقشطه طعمها يجنن
كحك العيد الناعم اوى فاطمه ابو حاتى
كيكه الروانى طريه وهشه وجميله
كيك النوتيلا والشيكولاته وهم بجد
الطريقه
اولا حاجه هنحط الكريمه ع النار اول ماتسيح نحط الشكولاته ونقلبهم ونطفي النار وف المضرب هتحطي الكريم الشانته الخام واللبن الساقع والسكر البودر تضربهم كويس اولا ماتصبح كريم ضيفي عليه الشكولاته بس مش كلها خلي شويه ع جنب ومعلقيتن العسل واضربي وبعد كده وزعي ع الكيك
الطبقه الثالثه
هي الشكولاته اللي سيبنها ع جنب نوزعها كلها والتزين دا انتي وذوقك ..
الف هناا
تعليقات
إرسال تعليق