كب كنافه بالقشطه طعمها يجنن بطريقه سهله

السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه حلوة اوى وسهله اوى هتعجبكم ..
كب كنافة محشي قشطة :

الطريقة:
نجيب الكنافة ونحطها في الفريزر يوم ونطلعها نفتفتها بايدينا او في الكبة ونرش عليها سكر بودرة حوالي معلقة كبيرة علي النصف كيلو وكوب زبدة سايحة نحطها ونفرك الكنافة بايدينا لحد ما الزبدة تختلط بالكنافة كلها ونجيب قوالب الكب كيك نحط في كل واحدة جزء ونضغط عليها كويس وقبل ما نحط في القالب نحط معلقة زبدة في كل قالب وندخلها الفرن علي درجة حرارة ٢٠٠ لحد ما تحمر وتاخد لون حلو نطلعها نحط عليها شربات وهي سخنة معلقة شربات كبيرة علي كل واحدة وفي طبق التقديم تحطي كل واحدة وتحطي الكريمة او القشطة معلقة كبيرةفي كل واحدة ونحط عليها  الطبقة التانية من الكنافة ولازم تكون القشطة بردت  ونرش مكسرات علي الوش وبالهنا والشفا.
مواضييع تهمك :
كحك العيد الناعم اوى فاطمه ابو حاتى
كيكه الروانى طريه وهشه وجميله
كيك النوتيلا والشيكولاته وهم بجد
طاجن ام على بالقشطه طعمها وهم
وصفة مبتكره تورتة من بواقى الكيك
بلح الشام زى ما الكتاب قال تجنن
مقادير الشربات:
٢ كوب سكر
٢ كوب ماء
معلقة ليمون
كيس فانيليا

مقادير القشطة :
٢ كوب لبن كبار
٣ معالق نشا صغيرين
٢ كيس فانيليا
معلقتين قشطة بوك
الف هنااا

تعليقات