السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه سهله وحلوة اوى هتعجبكم
كيكه بالشيكولاته والكريمه
مقادير طبقه الكيكه
مج الشاي دا الي بعاير بيه مج دقيق بس يبقا مليان علي اخره معلقتين صغيرين بيكنج بودر معلقتين كبار كاكاو خام غير محلي نص المج زيت ونص المج لبن 2بيضه ونص مج سكر هتجيبي السكر والبيض الاول تضربيهم بمضرب ولما الخليط يهيش ويبيض تنزلي باللبن والزيت وبعدين الدقيق وبيكنج بودر والكاكاو ورشه ملح وتكوني نخلتي كل دا وتحطي علي كل الي عندك وتضربيهم بس مش كتير وتدهني صينيه بايركس زبده وتحطي الكيك علي درجه 180بعد تلت ساعه بالظبط كان مستويه وتخلو الصنيه واسعه عشان طبقه الكيك متبقاش عاليه اوي واول ما تطلع من الفرن
مواضييع تهمك :
البسبوسه الناعمه المرمله ياحلاوتها
احلى كنافه بالقشطه او الكريمه الكدابه
الديسباسيتو كيك بالنوتيلا طعمه وهم
مينى تارت بالنوتيلا والشيكولاته والكراميل
كب كنافه بالقشطه طعمها يجنن
كحك العيد الناعم اوى فاطمه ابو حاتى
كيكه الروانى طريه وهشه وجميله
تخرميها بخله وتكوني محضره كوب لبن ساقع مدوب فيه معلقه كاكاو خام ومعلقه سكر وتسقي الكيكه بيهم
طبقه الكريمه نفس المج كريمه شانتيه خام ادامه كج مياه ساقعه متلجه ونص سكر تضربي السكر والميه الاول وبعدين تنزلي بالكريم شانتيه
وبعدين لما الكيكه تشرب اللبن وتبرد تحطي الكريمه
اخر طبقه الجناش 200جرام شيكولاته يعني مج كامل حطيت عليهم 110كريمه لباني يعني حوالي نص مج كريمه بقطع الشيكولاته حتت صغيره واحط الكريمه واسيحهم سواء فالميكرويف او ع بخار المياه وبعدين احط نص مج كريمه من الي خغقتها تبرد الخليط واحطهم عالكريمه بقا وتسبيها تبرد فالتلاجه لمده ساعتين والف هناا
النهارده جايبالكم وصفه سهله وحلوة اوى هتعجبكم
كيكه بالشيكولاته والكريمه
مقادير طبقه الكيكه
مج الشاي دا الي بعاير بيه مج دقيق بس يبقا مليان علي اخره معلقتين صغيرين بيكنج بودر معلقتين كبار كاكاو خام غير محلي نص المج زيت ونص المج لبن 2بيضه ونص مج سكر هتجيبي السكر والبيض الاول تضربيهم بمضرب ولما الخليط يهيش ويبيض تنزلي باللبن والزيت وبعدين الدقيق وبيكنج بودر والكاكاو ورشه ملح وتكوني نخلتي كل دا وتحطي علي كل الي عندك وتضربيهم بس مش كتير وتدهني صينيه بايركس زبده وتحطي الكيك علي درجه 180بعد تلت ساعه بالظبط كان مستويه وتخلو الصنيه واسعه عشان طبقه الكيك متبقاش عاليه اوي واول ما تطلع من الفرن
مواضييع تهمك :
البسبوسه الناعمه المرمله ياحلاوتها
احلى كنافه بالقشطه او الكريمه الكدابه
الديسباسيتو كيك بالنوتيلا طعمه وهم
مينى تارت بالنوتيلا والشيكولاته والكراميل
كب كنافه بالقشطه طعمها يجنن
كحك العيد الناعم اوى فاطمه ابو حاتى
كيكه الروانى طريه وهشه وجميله
تخرميها بخله وتكوني محضره كوب لبن ساقع مدوب فيه معلقه كاكاو خام ومعلقه سكر وتسقي الكيكه بيهم
طبقه الكريمه نفس المج كريمه شانتيه خام ادامه كج مياه ساقعه متلجه ونص سكر تضربي السكر والميه الاول وبعدين تنزلي بالكريم شانتيه
وبعدين لما الكيكه تشرب اللبن وتبرد تحطي الكريمه
اخر طبقه الجناش 200جرام شيكولاته يعني مج كامل حطيت عليهم 110كريمه لباني يعني حوالي نص مج كريمه بقطع الشيكولاته حتت صغيره واحط الكريمه واسيحهم سواء فالميكرويف او ع بخار المياه وبعدين احط نص مج كريمه من الي خغقتها تبرد الخليط واحطهم عالكريمه بقا وتسبيها تبرد فالتلاجه لمده ساعتين والف هناا
تعليقات
إرسال تعليق