النهارده جايبالكم وصفه سهله وحلوة اوى هتعجبكم ..
كيك اسفنجى متزين بطريقة بسيطه و سهلة
طريقة الكيك
خمس بيضات كبار يتضربوا لمدة عشر مع كوب سكر و فانيليا
بعد كده يضاف كوب دقيق منخول مع معلقة نشا و معلقة بيكينج باودر و رشة ملح و معلقة خل و يتضربوا لمدة3 دقايق
يتخبزوا فى فرن ساخن على حرارة 180
نصايح على الماشى
مواضييع تهمك :
كيكه الفهد المميزة الجميله بطريقه سهله
كيكه بالشيكولاته والكريمه سهله اوى
البسبوسه الناعمه المرمله ياحلاوتها
احلى كنافه بالقشطه او الكريمه الكدابه
الديسباسيتو كيك بالنوتيلا طعمه وهم
دايما المكونات كلها تكون بدرجة حرارة الغرفه ولو البيض فى التلاجه يطلع من قبل تحضير الكيك على الاقل بساعتين.
عشان تحددى حجم الصينيه المناسب اختارى الصينيه إللى مقدار العجين يملأ 2/3 منها يعنى يملأ تلتين الصينيه ايا كان الكمية إللى انتى عملاها.
قبل ما تبدأى فى حشو الكيك و تزيينه لازم تتأكدى انه بقى بارد خااالص و يفضل انك تسيبيه ليله كامله بيبقى القوام احلى و اسهل فى التقطيع و التجهيز للحشو و التزيين ..
الف هناا
كيك اسفنجى متزين بطريقة بسيطه و سهلة
طريقة الكيك
خمس بيضات كبار يتضربوا لمدة عشر مع كوب سكر و فانيليا
بعد كده يضاف كوب دقيق منخول مع معلقة نشا و معلقة بيكينج باودر و رشة ملح و معلقة خل و يتضربوا لمدة3 دقايق
يتخبزوا فى فرن ساخن على حرارة 180
نصايح على الماشى
مواضييع تهمك :
كيكه الفهد المميزة الجميله بطريقه سهله
كيكه بالشيكولاته والكريمه سهله اوى
البسبوسه الناعمه المرمله ياحلاوتها
احلى كنافه بالقشطه او الكريمه الكدابه
الديسباسيتو كيك بالنوتيلا طعمه وهم
دايما المكونات كلها تكون بدرجة حرارة الغرفه ولو البيض فى التلاجه يطلع من قبل تحضير الكيك على الاقل بساعتين.
عشان تحددى حجم الصينيه المناسب اختارى الصينيه إللى مقدار العجين يملأ 2/3 منها يعنى يملأ تلتين الصينيه ايا كان الكمية إللى انتى عملاها.
قبل ما تبدأى فى حشو الكيك و تزيينه لازم تتأكدى انه بقى بارد خااالص و يفضل انك تسيبيه ليله كامله بيبقى القوام احلى و اسهل فى التقطيع و التجهيز للحشو و التزيين ..
الف هناا
تعليقات
إرسال تعليق