كشرى مصرى بالدقه فى حله واحده طعمه حكايه

السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم وصفه سهله اوى وحلوة هتعجبكم ..
الكشري المصرى:

اولا بقطع البصل واحط عليه رشه ملح وبعدين رشه دقيق واحمره في الزيت واطلعه مقرمش وتحفه. والزيت بقى ال حمرت فيه البصل بكمل بيه باقي الاكل. بسلق المكرونه وفي حله علي النار احط شويه زيت وانزل بالمكرونه المسلوقه ورشه فلفل اسمر واقلب وخمس دقايق واطفي. والرز بغسله مع شويه عدس وفي حله علي النار احط زيت وبعدين الشعريه ولما تاخد لون انزل بالرز بالعدس وملح وفلفل ورشه كمون وانزل بالميه المغليه واسيبه يستوي. والتقليه في حله على النار احط شويه زيت وانزل بالتوم المفروم ولما يصفر انزل بعصير الطماطم
مواضييع تهمك :
منين بالعجوه والملبن دايب فاطمه ابو حاتى
طريقة عمل القراقيش ساده وبالعجوه والطعم مفاجأه
طريقه عمل بط بالبرتقال وكشك بشوربه البط
طريقه خبز التورتيلا فى الطاسه
سلطة الكول سلو زى بتاعت برا واحلى
 وملح وفلفل وبهارات وتغلي شويه وبس كده. ونقع الحمص من بالليل واسلقه. والعدس بجبه بسلقه برضه وطبق سلطه بقى اساسي مع الكشري عندنا طعمه تحفه..
 الف هناا ..

تعليقات