السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم اكله انما ايه حلوة اوى وهتعجبكم ..
مناقيش الجبنه السوري.....
٣كوب دقيق .معلقه خميره كبيره.٢ معلقه زبادي كبيره.معلقه بيكنج بودر صغيره.رشه ملح.معلقه سكر .ربع كوب زيت .نصف معلقه صغيره خل.جبنه موتزريلا وشيدر .ماء للعجن.
الخطوه الأولي للعجينه اليابانيه الثابته كل مره ٣معالق دقيق الاول هيدوبوا في كوب مياه وعلي النار لغايه هيتقلوا ويبقوا شبه المهلبيه هنزلها تبرد وبعدين ترجعهم علي الدقيق اللي اخدنهم منه ودي الخطوه الثابته
مواضييع تهمك :
قرص بالسمسم والسكر والقرفه فاطمه ابو حاتى
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
خليه نحل بصوص الجبنه والزعتر حكايه
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
هنعجن باقيه المكونات هتتكون عجينه لينه بتمط هندهنها زيت ونسيبها تخمر .لما تخمر ونقطعها كور ونفردها علي شكل مستطيل ونبدأ نحشيها بالحشوه
)الخطوه دي مهمه د جبنه شيدر وموتزريلا وعليهم بيضه ومعلقتين دقيق ورشه فلفل أسود فايده البيضه والدقيق ان الجبن متنشفش وتبقي طريه وسايله)
هنحط الحشوه علي الأطراف ونقفلها علي هيئة مركب ونحط جبنه تانيه في النص وندهن الأطراف صفار بيضه وعليه نسكافيه ونخرمه عشان ميتنفخش بزياده في الفرن
علي فرن ١٨٠ درجه تاخد لون ذهبي من تحت نفتح الشوايه
الحشوات بتتغير ممكن زعتر وزيت زيتون اي حشوات حبنها وبالهنا..
النهارده جايبالكم اكله انما ايه حلوة اوى وهتعجبكم ..
مناقيش الجبنه السوري.....
٣كوب دقيق .معلقه خميره كبيره.٢ معلقه زبادي كبيره.معلقه بيكنج بودر صغيره.رشه ملح.معلقه سكر .ربع كوب زيت .نصف معلقه صغيره خل.جبنه موتزريلا وشيدر .ماء للعجن.
الخطوه الأولي للعجينه اليابانيه الثابته كل مره ٣معالق دقيق الاول هيدوبوا في كوب مياه وعلي النار لغايه هيتقلوا ويبقوا شبه المهلبيه هنزلها تبرد وبعدين ترجعهم علي الدقيق اللي اخدنهم منه ودي الخطوه الثابته
مواضييع تهمك :
قرص بالسمسم والسكر والقرفه فاطمه ابو حاتى
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
خليه نحل بصوص الجبنه والزعتر حكايه
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
هنعجن باقيه المكونات هتتكون عجينه لينه بتمط هندهنها زيت ونسيبها تخمر .لما تخمر ونقطعها كور ونفردها علي شكل مستطيل ونبدأ نحشيها بالحشوه
)الخطوه دي مهمه د جبنه شيدر وموتزريلا وعليهم بيضه ومعلقتين دقيق ورشه فلفل أسود فايده البيضه والدقيق ان الجبن متنشفش وتبقي طريه وسايله)
هنحط الحشوه علي الأطراف ونقفلها علي هيئة مركب ونحط جبنه تانيه في النص وندهن الأطراف صفار بيضه وعليه نسكافيه ونخرمه عشان ميتنفخش بزياده في الفرن
علي فرن ١٨٠ درجه تاخد لون ذهبي من تحت نفتح الشوايه
الحشوات بتتغير ممكن زعتر وزيت زيتون اي حشوات حبنها وبالهنا..
تعليقات
إرسال تعليق