السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم اكله انما ايه حلوة فيه ناس بتحبها وناس مختلفه معاهم ..
النهارده هقولكم على وصفة ..
القرنبيط المقلى المقرمش :
قنبيط ..
الطريقه :
هنجيب قرنبيطة وهنفك الزهرات من بعض وهنجيب حله فيها مايه ونغليها
ونحط فيها معلقه كمون ومعلقه ملح
ولما تغلى هنسلق القرنبيط بس اوعى يتهرى منك
هنحضر بقى
مواضييع تهمك :
قرص بالسمسم والسكر والقرفه فاطمه ابو حاتى
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
خليه نحل بصوص الجبنه والزعتر حكايه
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
قرص بالسمسم والسكر والقرفه فاطمه ابو حاتى
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
خليه نحل بصوص الجبنه والزعتر حكايه
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
بوله فيها 3 معالق دقيق ومعلقه نشا ومعلقه بيكنج بودر وربع كوب مايه وندوبهم
وهنجيب 4 بيضات وملح وفلفل وخضره شبت وبقدونس وكزبره ونقطعهمعليهم ونحط الدقيق على البيض
ونجيب الزهرات ونغطسها فى العجينه دى ونقلى فى زيت سخن غزير ونقدمه مع بطاطس وسلطه
الف هنااا
تعليقات
إرسال تعليق