طريقة عمل البسكويت الاقتصادى اللانكشير بطريقة فاطمة ابو حاتى


 السلام عليكم ..

النهارده جايبالكم وصفة حلوة اوى هتعجبكم كلنا بنحبها كبار وصغار

وكمان مرتبطة معانا بالاعياد ..

بسكويت اللانكشير:

الطريقة والمقادير :

نصف كوب زبدة بحرارة الغرفة او سمن بارد ( 100 جرام) كوب الا ربع سكر بودرة( 90 جرام) بيضة صغيرة كوب ونصف دقيق كيك ( 190 جرام) 5 معالق كبيرة نشا ( 40 جرام) معلقة صغيرة فانيليا ( 5 جرام) الحشوة

شيكولاتة مذابة او مربي

هنضع الزبده والسكر ونضرب بالمضرب الكهربى لحد ما لونهم يفتح ويبقوا زى الكريمة

هنضيف البيضه والفانيليا ونكمل خفق لحد ما البيض يمتزج تماما

هننخل النشا والدقيق ونقلب المكونات لحد ما يمتزجوا ونريحها فى التلاجه نص ساعه

هنشكل البسكويت كرات صغيره عشان هنلزق كل 2 مع بعض

على فرن ساخن ندخل البسكويت حوالى عشر دقايق

هنجيب مربى ونلزقها بعد ما تبرد

وممكن شيكولاته زى ما تحبى

الف هنااا


للتغطية مكسرات مجروشة / جوز هند / سبرنكل

تعليقات