السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم طريقه حلوة لاكله مش كلنا بنحبها بالرغم من فايدتها العظيمة ..
السبانخ المطبوخة :
الطريقة :
سبانخ مغسولة ومتقطعه-كسبرة خضراء مغسولة ومتقطعه-نص راس توم كبيرة مهروسه-كوبايتين عصير طماطم-معلقتين
كبارصلصة-بصلاية كبيرةمتقطعه ناعم-٣معالق رز-زبده-زيت-ملح -فلفل-سكر-كمون-كسبرة ناشفه-فلفل اسود
مواضييع تهمك :
منين بالعجوه والملبن دايب فاطمه ابو حاتى
طريقة عمل القراقيش ساده وبالعجوه والطعم مفاجأه
طريقة محشى الكرنب وتسويته ومقاديرة المظبوطه
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
الطريقة :
حطيت حلة علي النار سخنت نزلت بنص التوم يادوب ريحته طلعت نزلت بمعلقتين الصلصه ومعاها معلقة سكرصغيرة وشوحت
الصلصه كويس مع السكروالتوم وبعدين نزلت بالبصل وشوحته كويس وبعدين نزلت بنص الكسبرة الخضراء حمصتها مع باقي
المكونات وبعدين نزلت بالسبانخ ومعاها باقي الكسبرة الخضراء (بس شيلت حبة كسبرة صغيرة علي جمب)وشوحتها لحد مالسبانخ
دبلت كنت عاملة عصير الطماطم معاه جزء من التوم الني وكام قرن شطة خضراء.ونزلت بيهم علي السبانخ بعد مادبلت وكنت
محمرة ٣معلق رز حطيتهم واخدت غلوة وزودت ميه سخنه وسبتها تسوي الارز...ولما الرز استوي...عملت بقي الطشه
حطيت في طاسة سخنه زبدةوحطيت فيها باقي التوم يادوب ريحتو طلعت حطيت شوية الكسبرة الخضراء اللي كنت شيلاهم علي جمب
فاكرينهم حمصتهم شوية وبعدين حطيت عليهم طماطميه صغيرة متقطعه ناعم وشوحتهم ولما الطماطم دبلت حطيتها علي السبانخ
وغطيت عليها وسبتها ١٠دقايق ..
الف هنا ..
تعليقات
إرسال تعليق