السلام عليكم ..
السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم طريقة سهله لخبز الصاج او الشاورما اللى كلنا بنحبها ..
مقادير خبز الصاج :
2 كوب دقيق
نصف ملعقة كبيرة خميرة فورية
ملعقة كبيرة زيت
رشة ملح رشة سكر
ماء للعجن
مواضييع تهمك :
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
طريقة تحضير خبز الصاج :
نخلط الدقيق مع رشة من السكر و رشة من الملح و الخميرة و الزيت ثم نضيف الماء تدريجيا و نعجن
نقسم العجينة الى قطع ثم نتركها حتى تتخمر
نرش القليل من الدقيق و نفرد العجينة بالنشابة
نسوي الخبز على الطاسة
الف هنااا ..
تعليقات
إرسال تعليق