السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم حاجه انما ايه حلوه اوى وهتعجبكم وسهله اوى
يلا نعرف المقادير والطريقة
صوابع زينب :
المقادير :
كوب ونصف دقيق
نص كوب سميد
ربع كوب سمنة
معلقة كبيره سكر
نصف معلقة صغيرة خميرة
نصف كوب ماء دافي
ذرة ملح
الطريقة :
مواضييع تهمك :
طاجن بطاطس بيوريه باللحمه المفرومه والبشاميل يجنن
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
فراخ مشوية فى الفرن احلى من بتاعت برا
طريقة تفريز كل الخضار والفاكهه لرمضان
بوريك بالجبنة زى بتاع الافران بطريقة فاطمة ابو حاتى
الطعمية المصرى البيتى من الالف للياء
لحمه مشوحه فى الطاسه او الجريل ريحتها تهبل
حمام محشى ارز ومحمر بطريقة سهلة
نقلب المكونات الجافة مع بعض الدقيق و السميد والخميرة والسكر والملح وننزل عليهم بالسمنة ونخلطهم مع الدقيق لحد ما نحصل على
خليط رملي وبعدين نضيف الماء ونعجن لحد ما تلم معانا ونسيب العجينة ترتاح لمدة ربع ساعة.
وبعدين نبدأ نشكلها على بصامة الكحك أو المبشرة
ونقليها في زيت ساخن لحد ما لونها يبقا ذهبي ونسقيها شربات بارد ..
الف هنااا ..
تعليقات
إرسال تعليق